Tämä on demosivu. Katso mitä muuta Konstantin Nikkari on tehnyt.

esittää

KOE ERINOMAISEN
ASUNTOVÄLITTÄJÄN PALVELUT

Marina Jotunen kiinteistövälittäjä

OLEN
Marina Jotunen

AUTAN IHMISIÄ LÖYTÄMÄÄN HYVIÄ KOTEJA

Tämä on jotain ihan muuta kuin tavallista kiinteistövälitystä. Näillä sivuillani näytän sinulle erinomaisen kiinteistönvälittäjän palvelun kokonaisuudessaan. Sellaisen palvelun jota saat minulta ja jota sinun pitäisi vaatia muiltakin. Välittäjänä minua kuvaillaan kolmella tavalla: loppumaton energia, erinomainen myyntitulos ja huippuasenne asiakkaitani kohtaan. Välitystyölläni osoitan, kuinka työ suoritetaan vahvalla ammattitaidolla.

Suoritan tällä hetkellä KiAT tutkintoa (Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) jonka jälkeen LKV ja LVV sekä uudistuotantoon erikoistuminen. Olen urheilullinen ja kilpailuhenkinen. Sinua tämä kiinnostaa sillä, että haluan välittäjänäsi aina voittaa sinulle parhaat kohteet ja myyntihinnat – sekä kaiken kaikkiaan hyvät tulokset. Myyntialasta olen löytänyt intohimoa jo yli kymmenen vuotta. Korkeakoulutukseni on antanut minulle aikoinaan hyvät perusteet tuottaa voittoa yrityksille, joissa olen työskennellyt. Tahdon nyt tehdä vastaavaa voittoa sinulle.

Toimin seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi ja Vantaa. Otan kohteita vastaan myös koko Uudenmaan alueelta ilman aluerajoja.

Nämä sivut eivät ole satua, vaan kaikki tiedot ovat aitoa asiakaskokemusta ja kovaa myyntitulosta. Tarkoitukseni on poistaa sinulta kaikki huonot ennakkoluulot hyvistä kiinteistönvälittäjistä! Huippuvälittäjää ei ole montaa, mutta niitä on kyllä olemassa. Rullaa alaspäin niin saat tietää miksi minä olen hyvä valinta.

ASIAKKAAN KOHTAAMINEN

Kiinteistövälittäjä Marina Jotunen asiakkaiden kanssa

Välittäjän persoona on hyvin tärkeä. Muista, että sinä olet tämän persoonan kanssa tekemisissä alusta loppuun. Olemme yhteydessä joka viikko ja vaihdamme kuulumisia asuntoesittelyistä, myyntitilanteesta ja potentiaalisista asiakkaista. Yhdessä allekirjoitamme kauppakirjoja pankissa ja paiskaamme lopuksi kättä hyvästä yhteistyöstä.

Hyvä palvelu alkaa
onnistuneesta tapaamisesta.

Kiinteistövälittäjä Marina Jotunen asiakkaiden kanssa

Kohtelen sinua tärkeänä asiakkaana. Kunnioitan toivettasi ja opastan tilanteissa, joissa ammattitaitoni tuo sellaisia asioita esille, joita kokematon ei osaisi ottaa huomioon. Tulen kysymään sinulta kysymyksiä asunnostasi. Toivon sinulta avoimuutta ja rehellisyyttä, jotta voin antaa sinulle samaa. Rehellinen yhteistyö auttaa meitä molempia ja tuo parhaita tuloksia. Ihmisten huonot kokemukset asuntomyyntiä ja välittäjiä kohtaan johtuvat epärehellisestä alusta ja salailusta. Asuntomyynti on usealle elämän tärkeimpiä kauppoja joten uskon, että tämänkaltaisessa tapahtumassa ei saa salata mitään, mikä jälkikäteen pilaisi nautinnon asumisesta.

Asunnon myyntiin tarvitset välittäjää. Tarkoitukseni on helpottaa elämääsi ja säästää tärkeää aikaasi. Muista, välittäjällä on iso vastuu! Ostajille on tärkeä tietää, että vakuutettu ammattilainen vastaa myyntiprosessista. Samoin pitää muistaa, että ostajat kertovat välittäjille avoimemmin toiveitaan esittelyasuntoa kohtaan. Välittäjää ei voi loukata sanomalla, että kylpyhuone on kamalan näköinen tai seinä on väärässä kohtaa. Välittäjälle voi sanoa asiat suoraan. Taitavana välittäjänä pystyn pelastamaan haasteellisia tilanteita ja löytämään ratkaisuja ongelmiin. Kauppa ei saa kaatua siihen, että myyjä ja ostaja eivät tule keskenään toimeen.

KAIKILLA ASUNNOILLA ON OMA TARINA

Ihmisen kasvot ovat ensimmäinen asia mihin kiinnitetään huomiota ensitapaamisella. Asunnon valokuvat ovat niitä kasvoja. Hyvillä valokuvilla luodaan vahva ensivaikutelma ja rakennetaan tärkeä tunnetila. Tämän perusteella asiakas tekee päätöksen haluaako hän edetä asuntosi kanssa vai jättääkö asian sikseen.

html image slider by cssSlider.com v1.9m

Tiedäthän, että näissä kuvissa on minunkin käsialaani. Minulla on hyvä ja tarkka stailaussilmä. Teen valokuvista siistejä, houkuttelevia ja tunnelmallisia.

MYYNTI ON KAIKILLE JUHLAA

Myyntipäivä on sinun suuri hetkesi. Sen pitää olla täydellistä. Hyvin toteutuneet asuntokaupat antavat iloa pitkäksi aikaa. Varmistan, että asuntomyynnin tärkein tilanne sujuu kaikilta osapuolilta erinomaisesti. Palveluuni kuuluu se, että kerään jokaisen tarvittavan dokumentin ja varmistan, että kaikki tiedot niissä ovat oikein. Kauppakirjan laadinta täytyy tehdä huolellisesti ja ammattitaitoisesti, ottaen huomioon sinun ja toisten osapuolten edut.

Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta

Marina on hyvä asuntovälittäjä

Tähän kaikki johtaa!
(Paina kuvia)

Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta
Uuden asunnon saaminen täytyy tuntua juhlalta

Marina on hyvä asuntovälittäjä

Laadukas välityspalveluni johtaa arvokkaaseen myyntihetkeen. Juodaan sen jälkeen shamppanjaa ja juhlitaan!

KIITOS MARINA!

Marina Jotunen, suositus valokuva Marina Jotunen, suositus sähköposti Marina Jotunen, suositus sähköposti Marina Jotunen, suositus tekstiviesti
  • valokuva nappi
  • sähköposti nappi
  • sähköposti nappi
  • viesti nappi

OIKEA PÄÄTÖS
ON HUOLETON TULEVAISUUS

check smile yellow

Ennen välittäjän tapaamista, mieti ja tutki asuntosi realistista myyntihintaa. Tämä on tärkeää siksi, että jotkut välittäjät voivat ehdottaa asunnon hinnaksi epärealistisen suurta hintaa saadakseen sinulta toimeksiannon. Asunnon myyntihinta riippuu viime kädessä markkinoista, ei välittäjän lupauksista. Väärin hinnoiteltu asunto jää roikkumaan myyntipalstoille pitkäksi aikaa ja ihmiset huomaavat ettei se kohteena kiinnosta ketään.

check smile orange

Halvin välittäjä ei välttämättä ole paras. Kun välittäjä tulee arviokäynnille, voi valintakriteereinä olla seuraavat: vaikuttaako välittäjä ammattitaitoiselta ja luotettavalta, tuletko hänen kanssaan toimeen.

check smile red

Tuen myyjää ja ostajaa oikeissa päätöksissä. Molemmilla tulee olla hyvää fiilis kaupoista. Otan asioista hyvin tarkasti selvää ja vien kaikki tiedot rehellisesti eteenpäin. Aion suoriutua niin hyvin, että suosittelet minua ystävillesi.

Parhain terveisin,

Marina

YHTEYSTIEDOT

marina.jotunen@remax.fi

050 528 9900

Lähetä minulle viesti M1, soitan heti takaisin.

Jos en kymmenessä minuutissa soita sinulle saat välillämme kauppaan johtaneesta toimeksiannosta 350€ lahjakortin.

Tarjoan ilmaisen kyydin ylös!